Preview Mode Links will not work in preview mode

Oct 31, 2019

Uulalllaa—kuinka vietellä tehokkaasti eikä vaan baarissa vaan myös yleisesti elämässä?

Viettelyn viisi vinkkiä on tämän jakson teemana. Mia jakaa pientä insightia siitä miten vietteli miehensä ja Maria tietenkin tapansa mukaan pysyy faktoissa. Viettely on monen asian summa. Välillä haastavaa ja vaikeata,...


Oct 24, 2019

Sanonta kukaan ei ole seppä syntyessään on kaikille tuttu, niin mistä aloittaa takominen? Siinäpä kysymys, ja tästä jutellaan tässä Tuplashotti jaksossa Marian, Mian, ja samppanjaa aamupalaksi siemailleen vieraan Pia Maria Nickströmin kanssa.

Päivän vieras Pia Maria oli vuosi sitten tuntematon opiskelija,...


Oct 17, 2019

Brändäys shmändäys! Mitä se oikein tarkoittaa ja onko se oma brändi niin tärkeä kuin kaikki väittää? Tässä jaksossa tätä pohtivat myös Mia ja Maria. Kuinka löytää oma brändi, ja äänesi? Ja miten brändätä aidosti ja hyvin.

Mia lähestyy asiaa käytännön oppien kautta, ja Maria tarjoaa


Oct 10, 2019

Blahhhh. Se epäseksikäs mutta niin tärkeä aihe: prosessit. Tässä jaksossa Mia ja Maria pohtivat miten saada minionit järjestykseen sekä prosessien tärkeyttä niin arjen kuin työelämän pyörittämisessä.

Mia valoittaa mitkä minionit oikeastaan on, ja kuinka hän oppi vauva-arjen myötä arvostamaan  jotain...


Oct 3, 2019

Tili tyhjä mutta niiiiiin paljon asioita jota haluaisi tehdä. Tuttu tilanne? Tämän tilanteet ovat kokeneet myös TUPLASHOTTI podcast juontajat Mia ja Maria ja tässä jaksossa jutellaan siitä miten saada hillot kasaan kun rahaa ei ole.

Tavoitteissa voi olla yrityksen perustaminen, lomamatka tai vaikkapa uudet...