Preview Mode Links will not work in preview mode

May 23, 2019

Huijarisyndrooma on tunnetila josta kärsii tutkimusten mukaan 70% ihmisistä. Tässä jaksossa kuulemme kuinka äitiys sai Mian tuntemaan itsensä huijariksi, ja miksi ja miten hän pääsi siitä eroon. Maria jakaa kokemuksiaan huijarisyndroomasta Piilaakso-ajoiltaan ja paljastaa mitä oppi suhtautumisestaan itseensä...


May 16, 2019

Miksi aloittaminen on niin vaikeata?

Toisille se tulee luonnostaan toisille taas ei. Miten aloittamisen voi tehdä helpommaksi ja miten tietää aloittaako oikean asian?

Mia kertoo kuinka aloitti uudestaan Salatut Elämät TV uran jälkeen ja Maria jakaa Piilaaksossa opitun niksin jolla voi selättää kaikki...


May 9, 2019

Miten suhtaudut pelkoon? Estääkö se sinua tekemästä asioita? Tai puskeeko se sinua eteenpäin? Tässä jaksossa Mia kertoo kuinka pelon tähden unelmatyö päättyi Salatut elämät TV sarjassa, ja Maria antaa konkreettisen vinkin miten itse on oppinut tekemään asioita vaikka pelottaa.


May 3, 2019

Miten löytää intohimo ja onko sillä oikeastaan väliä? Mia kertoo miten avioeron jälkeen löysi oman intohimonsa ja saavutti uusia ulottuvuuksia. Maria kertoo miksi hänen mielestä intohimo on bullshittia. Miten löytää oikea tie ja mistä tietää mihin tarttua kiinni?  Siitä puhutaan tässä jaksossa.